SZŰZ MÁRIA, A BÉKE RÓZSÁJA NAPI ÜZENETE, AMELYET BRAZÍLIÁBAN, SAN PABLO VÁROSÁBAN ADOTT ÁT A LÁTNOK ELÍAS DEL SAGRADO CORAZÓN SZERZETES RÉSZÉRE

Miközben Fiam az elkövetkező napok bolygószintű munkájára készül, Mennyei Édesanyja csendben kíséri Őt, ahogyan kétezer évvel ezelőtt is tette.

Megismétlődik a belső csendben a Fiú és Édesanyja társasága Kínszenvedésének eseménye ezen a bolygón.

Az egész színpad készül, és ugyanígy a káosz jelenlegi erőit is bűnbánatra és megadásra hívják, hogy tanúi lehessenek Krisztus új győzelmének az egyszerűek szívében.

Ismét megismétlődik a gonosztól való megváltás története, de ezúttal a legzűrzavarosabb sötétség, a legsötétebb királyságok felbomlanak, és így tanúi lesznek a Király dicsőséges szellemi eljövetelének.

Bár minden felbolydul, a Megváltó új győzelme közel van, és semmi láthatatlan vagy látszólagos dolog nem lesz képes arra, hogy megakadályozza Jézus e szent győzelmének látványát, aki jobb Kezében Isten Fényének Jogarát, a másikban pedig Szent Mihály Kardját fogja tartani, amely teljesen feloldja a sötétséget Emmanuel Fényében.

Ezért kísérjétek el a Szeretett Fiút ezen a küldetésen. Lángoljon fel belső napotok a mennyei győzelem eljövetelének örömére.

Az összes elv, valamint az összes látható vagy láthatatlan teremtmény adja meg magát a Szeretet Mestere eljövetelének, mert Isten Országa közel van, és a Szeretet ismét győzni fog.

Köszönöm, hogy válaszoltatok a hívásomra!

Megáldalak benneteket.

Anyátok, Szűz Mária, a Béke Rózsája